> > > India

 
INDIA ,tara marilor contraste, a intrigat dintotdeauna strainii.Aici istoria, religia si traditia se impletesc cu prezentul dinamic, cu dezvoltarea globala, continuand sa fascineze de fiecare data cu egala forta.O prima vizita in India face ca simturile sa-ti fie luate cu asalt, iar impresiile sa fie mai profunde decat  iti poti imagina auzind muzica religioasa relaxanta, vazand imbracamintea in culori vii a femeilor, incercand gusturi noi, simtind mirosuri puternice si atingand cu talpile goale dalele netede de piatra din temple.Contrastele sunt evidente din prima clipa, pe un drum aglomerat se pot vedea circuland deodata si laolalta: o camila, o caruta trasa de bou, o bicicleta, o turma de capre,
INDIA
 
Tara marilor contraste, India a intrigat dintotdeauna strainii.Aici istoria, religia si traditia se impletesc cu prezentul dinamic, cu dezvoltarea globala, continuand sa fascineze de fiecare data cu egala forta.
O prima vizita in India face ca simturile sa-ti fie luate cu asalt, iar impresiile sa fie mai profunde decat  iti poti imagina auzind muzica religioasa relaxanta, vazand imbracamintea in culori vii a femeilor, incercand gusturi noi, simtind mirosuri puternice si atingand cu talpile goale dalele netede de piatra din temple.
Contrastele sunt evidente din prima clipa, pe un drum aglomerat se pot vedea circuland deodata si laolalta: o camila, o caruta trasa de bou, o bicicleta, o turma de capre, o motocicleta Harley-Davidson, camioane pictate minutios, autoturisme ultimul model, autobuze moderne cu aer conditionat, chiar si elefanti.
Dar contrastele nu se opresc aici, sunt uriase privind situatia materiala, astfel saracia cumplita coexista cu uriasele bogatii ale Indiei referitoare la resursele naturale, fauna, flora, cultura, mestesuguri, artizanat, pana la bogatia personala.
India te face sa fii fericit, sa te bucuri de ceea ce vezi si auzi, iti taie respiratia, iti rastoarna toate conceptiile pe care le-ai avut pana atunci si te face sa meditezi asupra vietii si valorilor.
Turismul in India este concentrat din pacate in mare parte in Triunghiul de Aur – cu Delhi, Agra si Jaipur – si Rajasthan, zona cu o popularitate in crestere; insa turistul mai aventuros sau cel dormic de o cunostere mai profunda, va gasi India in mare parte linistita si odihnitoare.
Calatoria in interiorul tarii este usor de realizat, datorita unei bune infrastructuri, pornind de la sosele, cai ferate si pana la transportul aerian, iar localnicii sunt extrem de prietenosi si indatoritori.
O prima vizita in India este „o mare problema”, pentru ca nu exista nicio regula privind locul pe care sa-l vizitezi prima data, tara este imensa pentru a putea fi cunoscuta intr-o singura calatorie si chiar in mai multe.
Ideala ar fi o prima vizita in Sudul Indiei ca sa te familiarizezi cu cultura hindusa, pura si foarte veche, adica cu baza reala; abia apoi sa mergi in Nordul rezultat din valurile de invadatori, din luptele interne pentru putere si aportul negustorilor veniti de pretutindeni.
O calatorie in India poate fi organizata astfel incat sa se potriveasca cu un domeniu de interes – ce poate fi istoric, naturalist, filozofic, arhitectural, gastronomic, muzical ...     

 

          
Sortare dupa:
Confort:
Pret:
Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.