> > > Insulele Maldive

 
Insulele Maldive 
Insulele Maldive situate in mijlocul Oceanului Indian – reprezinta un adevarat paradis,alcatuit din 1200 de insule mici grupate in 26 de “atoli”.Aceasta denumire de “atol” provine din limba Divehi si inseamna laguna inconjurata de bancuri de corali sub forma unui inel sau coroana.Minunata lume subacvatica, cu corali si multicolore vietuitoare marine, reprezinta un punct de atractie pentru scufundatori mai mult sau mai putin profesionisti, iar daca aveti chef de altceva, puteti sa faceti o plimbare pe minunatele plaje cu nisip alb si fin sau sa va odihniti sub un palmier admirand albastrul infinit al Oceanului Indian.
Insulele Maldive
Insulele Maldive se afla in mijlocul Oceanului Indian – un adevarat paradis, alcatuit din 1200 de insule mici grupate in 26 de “atoli”.
Aceasta denumire de “atol” provine din limba Divehi si inseamna laguna inconjurata de bancuri de corali sub forma unui inel sau coroana.
Minunata lume subacvatica, cu corali si multicolore vietuitoare marine, reprezinta un punct de atractie pentru scufundatori mai mult sau mai putin profesionisti, iar daca aveti chef de altceva, puteti sa faceti o plimbare pe minunatele plaje cu nisip alb si fin sau sa va odihniti sub un palmier admirand albastrul infinit al Oceanului Indian.
 
Excursii
Lumea subacvatica plina de corali si felurite vietuitoare, ii invita intr-o aventura pe toti iubitorii si amatorii de scufundari.
Nu ezitati si scufundati-va si dvs. în oceanul cu apa de smarald, facand cunostinta cu o lume noua!
Nu aveti nevoie de echipamente performante ca sa puteti privi din apropiere pestii viu colorati si coralii.
În cazul în care doriti sa faceti scufundari de adancime mai mare, va stau la dispozitie scafandri profesionisti.
Unele hoteluri organizeaza propriile cursuri de scufundari, programe sportive sau excursii la care se poate alatura orice turist.
Aproape fiecare hotel ofera excursie în Male, turul insulei Island Hopping si pescuit în ape adanci.
 
 
Sortare dupa:
Confort:
Pret:
Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.