> > > Italia

 

Romantica Italie de fiecare data te indeamna sa revii!
Este mereu surprinzatoare ... incepand de la bucataria Ligurica, drumetiile in Dolomiti, gelateriile Romei, buticurile artizanilor italieni, Carnavalul venetian, pizza napoletana, Cinque Terre, Toscana si Umbria, Coasta Amalfitana si Ischia si nu in ultimul rand, insoritele plaje de la Marea Adriatica.Peninsula italica se afla in sudul Europei cu extensie in Marea Mediterana, cuprinzand cateva insule mai mari ca Sicilia si Sardinia si alte 70 de insule mai mici.

ITALIA

Romantica Italie de fiecare data te indeamna sa revii!
Este mereu surprinzatoare ... incepand de la bucataria Ligurica, drumetiile in Dolomiti, gelateriile Romei, buticurile artizanilor italieni, Carnavalul venetian, pizza napoletana, Cinque Terre, Toscana si Umbria, Coasta Amalfitana si Ischia si nu in ultimul rand, insoritele plaje de la Marea Adriatica.
Peninsula italica se afla in sudul Europei cu extensie in Marea Mediterana, cuprinzand cateva insule mai mari ca Sicilia si Sardinia si alte 70 de insule mai mici.
La Nord, Muntii Alpi alcatuiesc frontiera naturala cu Franta, Elvetia, Austria si Slovenia.
Cativa vulcani activi isi fac simtita periodic prezenta in peninsula, ca Vezuviul langa Napoli, Etna in Sicilia si Stromboli in Nordul Siciliei.

Informatii utile

Reprezentanta diplomatica: www.mae.ro

Formalitatile de intrare: pentru cetatenii UE este necesar pasaport sau carte de identitate valabile pentru a intra pe teritoriul Italiei.

Informatii medicale: inainte de inceperea calatoriei este bine sa contractati o asigurare medicala valabila.

Clima: Italia are in mare parte clima de tip mediteranean, cu ierni blande si veri calde si uscate, iar in Nord se manifesta o clima temperat-continentala.

Populatia: aprox.58,7 mil de locuitori.

Capitala: Roma.

Limba oficiala: italiana, (in nord se vorbeste si germana, franceza sau slovena).

Religia: romano-catolica.

Moneda nationala: Euro.

Diferenta de fus orar: -1 ora fata de Romania.
Destinatii - Italia
Sortare dupa:
Confort:
Pret:
Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.